Skip to main content

Μπαρτσελόνα-Μανρέσα 92-82: Πέρασαν στον τελικό του Καταλανικού Κυπέλλου οι μπλαουγκράνα (pic)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Μανρέσα με 92-82 και προκρίθηκε στον τελικό του Καταλανικού Κυπέλλου, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα.

Αν και η Μανρέσα πάτησε το γκάζι στα πρώτα λεπτά (3-11) με καλύτερο παίκτη τον Πέντρο Μαρτίνεθ, η Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους μείωσε στοτς δύο πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (23-25). Οι μπλαουγκράνα πήραν το προβάδισμα στην δεύτερη περίοδο, αλλά έπεσαν πάνω σε μια πολύ καλή Μανρέσα, η οποία τους ζόρισε. Η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά μόλις τρεις πόντους στο ημίχρονο, με την Μανρέσα να την ακολουθεί συνεχώς στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο οι μπλαουγκράνα ξέφυγαν και βρέθηκαν με δέκα πόντους μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου (68-58). Την διαφορά των δέκα πόντων την διατήρησαν έως το τέλος του αγώνα, για αυτό το λόγο η ομάδα από την Βαρκελώνη νίκησε την Μανρέσα με 92-82.

Από την Μπαρτελόνα διακρίθηκαν οι Οριόλα και Ερτέλ με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Καλάθης έμεινε μόλις στους τρεις πόντους. Από την Μανρέσα ξεχώρισαν οι Ράφα Μαρτίνεθ και Βόλετ με 15 πόντους έκαστος.

Barça: Calathes (3), Bolmaro (2), Victor Claver (8), Mirotic (13) i Oriola (17), Hanga (8), Davies (4), Abrines (10), Heurtel (14), Smits (9), Pustovyi (4) i Brancou (-). 
Baxi Manresa: Pérez (-), Mason (7), Vaulet (15), Báez (11) i Eatherton (4),  Rafa Martínez (15), Sajus (7), Hinrichs (10), Tabu (3), Sima (4) i Guillem Jou (6).