Skip to main content

Πρόεδρος Ούνικς: «Είμαι αντίθετος να συνεχιστούν τα παιχνίδια τέλη Ιουλίου»

Τις αντιρρήσεις του με ενδεχόμενη συνέχιση της σεζόν στο Eurocup, εξέφρασε με δηλώσεις του στο RIA novosti, ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει η Euroleague στις 24 Μαΐου. Δεν νομίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί, αλλά είναι προφανές ότι το επιθυμούν. Δεν θέλουμε αγώνες χωρίς κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει και το πρόβλημα να μαζέψουμε όλους τους Αμερικανούς παίκτες. Εάν δεν τους αφήσουν να ταξιδέψουν; Καλύτερα να μην υπήρχε καν το ενδεχόμενο της συνέχισης της σεζόν. Δεν προκαλεί ενδιαφέρον», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Καζάν, το οποίο, κατά την στιγμή της διακοπής του Eurocup, βρισκόταν στα προημιτελικά, όπου και θα αντιμετώπιζε την Παρτιζάν.Να θυμίσουμε πως βασικός στόχος της διοργανώτριας αρχής είναι η διεξαγωγή Final 8 σε μία συγκεκριμένη πόλη, με νοκ άουτ αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, με τον Μπογκάτσεφ, όμως, να τονίζει πως κάτι τέτοιο είναι άνευ ουσίας.

«Είναι προτιμότερο να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μακάρι να είναι δυνατό να υπάρξει νέα σεζόν. Κακώς το προσπαθούν για φέτος. Κακώς αναβάλουν την απόφαση αυτή. Είμαι αντίθετος στο να συνεχιστούν τα παιχνίδια στα τέλη Ιουλίου. Κάποιοι παίκτες, στην ουσία, θα είναι ήδη σε άλλες ομάδες έως τότε», υποστήριξε.