Skip to main content

Euroleague Basketball: Κανένα αίτημα της Γουλβς για μεταφορά των εντός έδρας αγώνων της για το Eurocup στο Ντουμπάι

Άμεση ήταν η απάντηση της Euroleague Basketball στα δημοσιεύματα που θέλουν την λιθουανική Γουλβς να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της για το Eurocup στο Ντουμπάι.

Με την ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή ξεκαθαρίζει πως η Γουλβς θα αγωνιστεί κανονικά στο Βίλνιους, καθώς δεν έχει προχωρήσει σε κανένα επίσημο αίτημα, προσθέτοντας πως αν οι Λιθουανοί προχωρήσουν σε αυτό, τότε η Euroleague Basketball θα αξιολογήσει δεόντως τις επιπτώσεις μίας τέτοιας κίνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορα Μέσα, έχοντας ως βάση μία ανάρτηση του λογαριασμού «Dubai Media Office» στο twitter, σύμφωνα με την οποία η Γουλβς θα παίξει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της για το Eurocup στο Ντουμπάι, η Euroleague Basketball θέλει να ξεκαθαρίσει τα παρακάτω:

  • Η Euroleague Basketball δεν έγινε δέκτης κανενός αιτήματος από την Γουλβς Βίλνιους για να δώσει κάποιο από τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Eurocup στο Ντουμπάι.
  • Έτσι, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Γουλβς για το Eurocup, την σεζόν 2023-24, θα πραγματοποιηθούν στο Βίλνιους, όπως έχουν ήδη οριστεί.
  • Αν η Euroleague Basketball λάβει κάποιο επίσημο αίτημα, τότε θα το αξιολογήσει δεόντως, όχι μόνο για την Γουλβς, αλλά για ολόκληρο το Eurocup.