Skip to main content

ΜακΚίσικ: «Να καταφέρουμε να φτάσουμε στο Final 4» (vid)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Μέτσοβο και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με δηλώσεις του στην κάμερα του OlympiacosBC TV, δεν κρύβει την ανυπομονησία του για την έναρξη της σεζόν, ενώ μίλησε και για τους στόχους του ενόψει της επερχόμενης συμμετοχής στην Euroleague.

«Έχω κάνει παρόμοιες προετοιμασίες, αλλά αυτή ήταν μακράν η καλύτερη! Ήρθαμε εδώ, δουλέψαμε πολύ και δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι που κερδίσαμε. Συνολικά θεωρώ πως ήταν ένα επιτυχημένο ταξίδι», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος στην συνέχεια δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη της Euroleague.

«Είμαι ενθουσιασμένος και αγωνιώ να ξεκινήσει η Euroleague. Δεν μπορώ να περιμένω! Το λέω στα παιδιά πως είμαι έτοιμος να ξεκινήσει η χρονιά και αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην δράση!».

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην δράση στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τον Αμερικανό να… θέλει και άλλο!

«Ένιωσα ενθουσιασμένος που έπαιξα και πάλι μπάσκετ, αλλά όπως είπα και πριν ανυπομονώ να ξεκινήσει η Euroleague. Τελείωσε τόσο γρήγορα πέρυσι. Ήρθα στην ομάδα και μπόρεσα να παίξω μόλις τρία παιχνίδια. Ήταν, όμως, πολύ καλό το ότι έπαιξα με παίκτες όπως οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου και φέτος ειδικά με τον Σλούκα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να παίζεις μαζί με τόσο καλούς παίκτες».

Ο ΜακΚίσικ ρωτήθηκε και για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

«Θεωρώ πως θα τρέξουμε περισσότερο στις δύο πλευρές του γηπέδου φέτος, καθώς θα είμαστε σε καλύτερη φόρμα», ήταν η απάντηση του Αμερικανού, που στην συνέχεια μίλησε για το πόσο πιο άνετα αισθάνεται στην ομάδα του Πειραιά.

«Σίγουρα νιώθω πιο άνετα και τα εύσημα για αυτό ανήκουν στον  προπονητή, γιατί δεν νιώθω κανενός είδους πίεση. Απλά κάνω αυτό που μου ζητάει. Δεν ζητούν πολλά, ζητούν να κάνουμε αυτά που μας λένε και αυτό προσπαθώ να κάνω. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός, αλλά και η πόλη είναι ένα ευχάριστο μέρος για εμένα και την οικογένειά μου».

Όσον αφορά τον βασικό του στόχο ενόψει της νέας σεζόν, ο ΜακΚίσικ τόνισε:  

«Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζουμε, να κερδίζουμε πολύ. Δεν θέλω να πω τι μπορούμε να πετύχουμε, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και μετά να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω για να πάμε στο φάιναλ φορ και την επόμενη χρονιά!».