Skip to main content

Μεγάλες μάχες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα σε BCL και Eurocup αντίστοιχα

Με μεγάλες μάχες συνεχίζεται τόσο η πορεία του ΠΑΟΚ  στους ομίλους του BCL, όσο και εκείνη του Προμηθέα στα γκρουπ του Eurocup, με τους ασπρόμαυρους να αγωνίζονται εκτός έδρας και τους πορτοκαλί εντός. 

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα την φορμαρισμένη Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει την πρώτη θέση στον όμιλο με 4 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 5 αγώνες. Το ίδιο ρεκόρ έχουν τόσο η Γκραν Κανάρια, όσο και η τουρκική ομάδα που υποδέχονται οι πορτοκαλί.

Ουσιαστικά με νίκη, οι Πατρινοί κάνουν ένα βήμα προκειμένου να καθιερωθούν στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι ο Τζέριαν Γκραντ που επιστρέφει στο «Δ. Τόφαλος» αυτή τη φορά ως αντίπαλος, αφού είχε αγωνιστεί στον Προμηθέα τη σεζόν 2020-21.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ταξιδεύει στη Σαρδηνία για να βάλει τις βάσεις τις πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL. Οι ασπρόμαυροι έχουν 1 νίκη και 2 ήττες, ενώ η Σάσαρι δεν έχει πετύχει ακόμα καμία νίκη στον όμιλο, έχοντας ρεκόρ 0-3.

Στην αποστολή των Θεσσαλονικέων επιστρέφει ο Ράιλι που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φράνκε που αποκόμισε έναν μυϊκό σπασμό στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4.