Skip to main content

Τρινκιέρι: «Τα αδέλφια Καλαϊτζάκη και ο Μποχωρίδης έκαναν τη διαφορά»

Όταν το βλέμμα στέκεται περισσότερα σε στατιστικά, πρώτους σκόρερ και αριθμούς, οι προπονητές βλέπουν κι αυτά τα έξτρα που κάνουν κάποιοι παίκτες και τελικά κάνουν και τη διαφορά. Αυτή την οδό ακολούθησε και ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επιλέγοντας να ξεχωρίσει μια ελληνική τριπλέτα.

«Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκός», τόνισε ο Ιταλός κόουτς της γερμανικής ομάδας και πρόσθεσε: «Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη, πολλά εκ των οποίων αβίαστα και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι αδελφοί Καλαϊτζάκη και ο Μποχωρίδης ήταν πολύ καλοί στην άμυνά τους, κάτι που δεν το περιμέναμε και μας πλήγωσαν. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Η Μπάγερν, όπως και ο Παναθηναϊκός, έχει μείνει εκτός της κούρσας των play off και ο Τρινκιέρι όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό απάντησε: «Κάθε χρονιά 17 ομάδες διεκδικούν μια θέση στα play off και υπάρχουν μόνο οχτώ θέσεις. Κατά καιρούς ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι ή η Ζαλγκίρις και άλλες δεν βρίσκουν μια θέση στα πλέι οφ και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Ο βασικός μας γκαρντ είναι εκτός, ο Λούτσιτς δεν είναι έτοιμος, ο Ρούμπιτ είναι εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Χάντερ έχει πρόβλημα τραυματισμού. Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε χρονιά το έξτρα βήμα. Εδώ δεν τα κατάφεραν πολύ πιο δυνατές ομάδες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς».