Skip to main content

Σερέλης: «Καλύτερη επιθετική άμυνα»

Ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να φτάνει στη νίκη, αλλά την είδε επίσης να φτάνει ως εκεί κάνοντας πράγματα που θέλει να την βλέπει να κάνει στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε την Μπάγερν στους 76 πόντους, ενώ πήρε τους δικούς του μισούς πόντους από την άμυνα.

«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά από εμάς, από τον πόιντ γκαρντ μας και τον σέντερ μας, τον Παπαγιάννη, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η επιθυμία στην άμυνα. Είναι το πρώτο πράγματα που πρέπει να προετοιμάσουμε και θα πρέπει να παίζουμε καλύτερη επιθετική άμυνα, χρησιμοποιώντας κάθε παίκτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτό το κομμάτι».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε το παιχνίδι "must win" και εξήγησε γιατί : "Για εμάς ήταν παιχνίδι "must win", είχε ένα "πρέπει", ιδιαίτερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ζητήσαμε δυνατή άμυνα, κάτι που κάναμε στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Όλοι οι παίκτες είχαν τον ίδιο στόχο και ήταν όλοι στην ίδια σελίδα. Θέλω όμως να σταθώ πως κάναμε το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι, με καλές συνεργασίες και τελικά 21 ασίστ! Δεν πετύχαμε κάτι, δεν είμαστε χαρούμενοι γενικά και πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δουλειά να κάνουμε".

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τη δική του φιλοσοφία, προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους: "Επειδή κάναμε μια καλή εμφάνιση δεν σημαίνει πως πρέπει να μιλάμε πολύ.Όσο βρίσκομαι εδώ δεν υπάρχει σταθερότητα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το έχω παι και στους παίκτες, ότι εξαιτίας των λίγων προπονήσεων δεν μπορούμε να βάλουμε μια νέα φιλοσοφία, αλλά και γιατί είναι μια κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια, να μην καταλαβαίνουμε τη σημασία τους".