Skip to main content

Euroleague - Δύσκολη δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό χωρίς τον Μπαρτζώκα

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται η 30η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παίζει στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και μάλιστα χωρίς την καθοδήγηση του προπονητή του, Γιώργου Μπαρτζώκα, που έμεινε στην Ελλάδα λόγω ασθένειας. 

Επικεφαλής στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου θα είναι ο εκ των άμεσων συνεργατών του έμπειρου τεχνικού, Χρήστος Παππάς.

Οι Πειραιώτες είναι στην πρώτη θέση με 21 νίκες και 9 ήττες και θέλουν να παραμείνουν εκεί φτάνοντας στο 22ο θετικό τους αποτέλεσμα, ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας της Euroleague, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να θέλει τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί για τα καλά στα πλέι οφ μόλις 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Φενέρ υποδέχεται τη Ζαλγκίρις, με τους Τούρκους να θέλουν τη νίκη για να μπουν στην τετράδα, αλλά και τους Λιθουανούς να θέλουν να φτάσουν στο 16ο θετικό αποτέλεσμα για φέτος και να καθιερωθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Η Βίρτους φιλοξενεί τη Ρεάλ και οι Ιταλοι... «καίγονται» για τη νίκη καθώς έχουν μείνει στη 13η θέση προς το παρόν, έχοντας ρεκόρ 13-16. Η ομάδα της Μπολόνια θέλει να πλησιάσει στην 8αδα, ενώ οι Ισπανοί θέλουν να φτάσουν το ρεκόρ του Ολυμπιακού στις 21 νίκες προκειμένου να γίνουν συγκάτοικοι στην κορυφή.

Ακόμα, η Μονακό υποδέχεται τη Βαλένθια, με τους γηπεδούχους να θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες 4 θέσεις και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πλησιάσουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Τέλος, στο παιχνίδι της 8αδας θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται η Αρμάνι που φιλοξενεί την αδιάφορη Μπάγερν στο Μιλάνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Πέμπτης 23/3:

Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια 74-63

Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα: 74-88

Άλμπα Βερολίνου-Εφές: 95-93

Βιλερμπάν-Μακάμπι Τελ Αβιβ: 67-85

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 24/3:

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις (19:45, Novasports 5)

Βίρτους Μπολόνια - Ρεάλ (20:00, Novasports 3)

Μονακό - Βαλένθια (20:00, Novasports Start)

Παρτίζαν - Ολυμπιακός (21:00, Novasports 4)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου (22:00, Novasports 5)