Skip to main content

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (7/3), υπογραμμίζοντας ότι το γήπεδο του ΣΕΦ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες της διοργάνωσης.

 Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Σαραγόσα (85-83), οι μπλαουγκράνα θα παίξουν αυτήν την εβδομάδα δύο ευρωπαικά ματς στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, την Τρίτη (7/3, 21:00) και με την Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας, την Παρασκευή (10/3, 19:45).

Ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε ότι: "Αυτήν την εβδομάδα, έχουμε αντιπάλους δύο ομάδες επιπέδου Final Four (τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε) και θα δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε μπροστά σε δύο έδρες με ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις δύο ομάδες, κάποιοι είναι καλύτεροι και κάποιοι είναι χειρότεροι και έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε. Θα τα δούμε αυτήν την εβδομάδα που θα έχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός μετακινεί την μπάλα και τους παίκτες του στο χώρο σε τόσο υψηλό επίπεδο που αργά ή γρήγορα χάνεσαι. Eίναι οι καλύτεροι σε αυτό και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην κυκλοφορία τους...To ΣΕΦ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες της διοργάνωσης".