Skip to main content

Λεσόρ για Βεζένκοβ: «Είναι κυρίαρχος, το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP της Euroleague»

Ο Σάσα Βεζένκοβ πραγματοποιεί σεζόν MVP στην Euroleague, με τον Ματίας Λεσόρ να… βγάζει το καπέλο στον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ, θεωρώντας τον ως το πρώτο φαβορί για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα είναι το «νο1» σε αυτή την κούρσα. Ο Βεζένκοβ… κυριαρχεί στην λίγκα αυτή τη στιγμή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Λεσόρ στο «basketnews», με τον παίκτη της Παρτιζάν να προσθέτει:

«Παίζει σε μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο τώρα, όσο και από το ξεκίνημα της σεζόν, το ίδιο και ο Βεζένκοβ. Μιλώντας για  συνέπεια, ο Ολυμπιακός είναι συνεπής όλη την χρονιά, έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές νίκες και θεωρώ πως ο Βεζένκοβ είναι το «νο1».

Να σημειωθεί πως για τον Λεσόρ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και ο ίδιος ο Σάσα Βεζένκοβ, με δηλώσεις του στο "basketnews",  λέγοντας πως έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια την φετινή σεζόν, με τον φόργουορντ της Παρτιζάν να του έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς, αν και πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, δεν περίμενε να δείξει αυτή την συνέπεια και σταθερότητα κατά την διάρκεια της σεζόν.