Skip to main content

Euroleague – Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Εφές, μάχη στην Βιτόρια για Παναθηναϊκό

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η Euroleague, καθώς η δεύτερη ημέρα της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται σε ΣΕΦ και Βιτόρια.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές (21:00). Οι «ερυθρόλευκοι», που ανακοίνωσαν ακόμα ένα «sold out», θέλουν να ολοκληρώσουν με 2/2 την «διαβολοβδομάδα», επικρατώντας και της έτερης τουρκικής ομάδας, αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει, είτε μόνος τους, είτε μαζί με την Ρεάλ (αγωνίζεται απέναντι στην Μονακό), στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως και στο «Ulker Sports Hall», έτσι και από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σλούκας και Πίτερς.

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναίκός δοκιμάζεται στην Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια, με τους «πράσινους» να θέλουν να δείξουν αντίδραση μετά την ήττα από την Ρεάλ.

Από εκεί και πέρα, στο Πριγκιπάτο, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Μονακό, στο έτερο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε θέλει να επιστρέψει, μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό, υποδεχόμενη την Άλμπα Βερολίνου. Αντίδραση θέλει να βγάλει και η Ζαλγκίρις που υποδέχεται την Μονακό, ενώ, τέλος, στο «Αστρομπάλ», η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει την Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου (19:45, Novasports 2)

Μονακό - Ρεάλ (20:00, Novasports 5)

Ζάλγκιρις - Παρτίζαν (20:00, Novasports Start)

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές (21:00, Novasports 4)

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)

Βιλερμπάν - Βίρτους Μπολόνια (22:00, Novasports 5)