Skip to main content

Ράντονιτς: «Να δω με τη Ρεάλ τη μαχητικότητα που είχαμε με τη Ζαλγκίρις»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του την ίδια μαχητικότητα και νοοτροπία που υπήρχε και κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός:

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο.

Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια  που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά.

Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα.

Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».