Skip to main content

Ράντονιτς: Και όμως χαμογέλασε

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε κάτι που δεν συνηθίζει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας, χαμογέλασε και μάλιστα πλατιά.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι», παραδέχθηκε μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας και συνέχισε: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο εικοσάλεπτο και στις δύο άκρες του παρκέ. Αλλά στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Κάναμε το καλύτερο εικοσάλεπτο αυτής της σεζόν!»

Στη συνέντευξη Τύπου,δήλωσε: "Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν γεμάτα λάθη σε άμυνα και επίθεση και 11 λιγότερα ριμπάουντ. Η συνέχεια ήταν ένα παιχνίδι με τα καλύτερα 20 λεπτά της χρονιάς. Είναι περίεργη πραγματικά η διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονο. Προκαλεί έκπληξη σίγουρα. Αν με ρωτάτε όμως είμαι ευχαριστημένος. Η ενέργεια, η μαχητικότητα, το ομαδικό πνεύμα ήταν εκεί. Τώρα θέλουμε να δούμε και πως είναι ο Πονίτκα με τον τραυματισμό του. Θα δούμε αύριο. Όπως επίσης και οι Γουόλτερς - Γκουντάιτις».

Όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή στο πρόσωπο της ομάδας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο απάντησε: «Πρέπει να το αναλύσουμε, αλλά αυτό που ελπίζω είναι οι παίκτες να δουν πως αν παίζουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Αν παίζουμε όπως στο πρώτο θα είναι δύσκολα για εμάς. Αλλάξαμε προσέγγιση και παίκτες όπως ο Καλαϊτζάκης έδωσαν ενέργεια στο παρκε. Χαίρομαι για το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να σταθούμε και σε όσα κάναμε στο πρώτο ημίχρονο".