Skip to main content

Euroleague - Το... απουσιολόγιο της δεύτερης μέρας της 11ης αγωνιστικής

Με 4 αγώνες συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Euroleague, με τις ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες με αρκετές απουσίες. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια, με τους ερυθρόλευκους να στερούνται των υπηρεσιών του Νίκολα Ιβάνοβιτς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μίλος Τεόντοσιτς, Τορνίκε Σενγκέλια, Αγούντου Άμπας, Λίο Μενάλο και Σέμι Οτζελέγιε. Μάλιστα ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ έχει αποβληθεί και θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής  που του επιβλήθηκε από τη Euroleague.

Στην Κωνσταντινούπολη υποδέχεται την Ρεάλ η Φενέρμπαχτσε, με τον Ιτούδη να μην υπολογίζει στους Σκότι Γουίλμπεκιν, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Νταϊσόν Πιέρ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάρκο Γκούντουριτς. Από την άλλη για την ισπανική ομάδα δε θα αγωνιστούν οι Γκερσόν Γιαμπουσελέ, Άνταμ Χάνγκα, Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Κάρλος Αλοθέν.

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί στο Κάουνας τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να παίζουν δίχως τον Μάντας Καλνιέτις, ενώ από την ελληνική ομάδα θα απουσιάσουν οι Μάριους Γκριγκόνις, Νεοκλή Αβδάλα και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 2ης μέρας της 11ης αγωνιστικής η Μπάγερν υποδέχεται  τη Μακάμπι στην  «Audi Dome Arena». Εκεί εκ μέρους των γηπεδούχων υπάρχει η απουσία του Ζαν-Μαρκ Σίσκο ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή των Τζέισον Τζορτζ και Πολ Ζίπσερ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις όπως εκείνες των Νταρούν Χίλιαρντ και Γουέιντ Μπάλντουιν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 2/12:

Ερυθρός Αστέρας - Βίρτους Μπολόνια (19:00, Novasports Start)

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 4)

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime)

Μπάγερν - Μακάμπι (21:30, Novasports 5)