Skip to main content

SI: «Ο Βεζένκοβ μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι των Κινγκς»

Το… σίριαλ αναφορικά με την πιθανή μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοβ από αυτό το καλοκαίρι στο ΝΒΑ και στους Κινγκς συνεχίζεται και αυτή τη φορά θέση παίρνει το  διάσημο Sports Illustrated και πιο συγκεκριμένα η στήλη «Fastbreak».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Κινγκς εξετάζουν πολύ σοβαρά το να καταβάλλουν το απαραίτητο buy out στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσουν από τώρα τον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ, τονίζοντας, μάλιστα, πως ο Βεζένκοβ, μετά την Euroleague, μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα και στο ΝΒΑ.

«Ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Βεζένκοβ μέχρι το 2024, ωστόσο αυτός έχει το δικαίωμα να μεταβεί στο NBA, αρκεί να γίνει η καταβολή του buy out το οποίο είναι περίπου 750.000 δολάρια. Εάν το Σακραμέντο επιθυμήσει να τον αποκτήσει για τη σεζόν 2022-23, είναι κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να κάνει και ο σταρ της EuroLeague να έχει στη συνέχεια μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι των Κινγκς» ανέφερε μεταξύ άλλων το «Sports Illistrated», που κάνει λόγο και στην πρόσκληση που έχει στα χέρια του ο Βεζένκοβ, ώστε να παραβρεθεί στο Summer League του Λας Βέγκας, για να συζητήσει με τους ανθρώπους των Κινγκς.