Skip to main content

Σενγκέλια: «Απόλαυσα κάθε μέρα που ήμουν μέλος της Βίρτους» (pic)

Οι διοικούντες της Βίρτους Μπολόνια ήθελαν να κρατήσουν τον Τόκο Σενγκέλια και την νέα σεζόν, που θα τους βρεις στην Euroleague, όμως ο Γεωργιανός φόργουορντ, με ανάρτηση του στο Instagram, ουσιαστικά αποχαιρετά την ομάδα.

Ο Σενγκέλια, με μήνυμα του ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, το διάστημα που φόρεσε την φανέλα της Βίρτους, αφήνοντας να εννοηθεί πως η νέα σεζόν θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Σενγκέλια αποκτήθηκε από την Βίρτους τον Μάρτιο, μετά την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ, βοηθώντας την Μπολόνια να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup, εξασφαλίζοντας μία θέση για την επόμενη Euroleague, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος Ιταλίας, όπου και λύγισε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το μήνυμα του Γεωργιανού φόργουορντ:

«Προς όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, σταφ και όλο τον οργανισμό της Βίρτους Μπολόνια, σας ευχαριστώ! Είμαι ευγνώμων για την εξαιρετική ευκαιρία και όλη τη βοήθεια και στήριξη που έλαβα από εσάς!

Προς όλους τους φιλάθλους, σας ευχαριστώ για τα θερμά και θετικά μηνύματά σας, για την απεριόριστη στήριξη και σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω ένας από εσάς! Απόλαυσα κάθε μέρα που ήμουν μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας!».