Skip to main content

Σλούκας για Εφές: «Να μην χρειαστεί να σκοράρω στο τέλος και να κερδίσουμε πιο εύκολα» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας βραβεύτηκε από την Euroleague, τόσο για την θέση του στην 2η καλύτερη πεντάδα της σεζόν, όσο και για την κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, που δεν ήταν άλλη από το buzzer beater τρίποντο με την Αναντολού Εφές.

Ο Έλληνας γκαρντ, με δηλώσεις του στο OlympiacosBC TV, μίλησε για την τιμή που έγινε στο πρόσωπο του, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο ημιτελικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.  

Αναλυτικά:

«Είναι πάντα κάτι πολύ ξεχωριστό, δεν το βαριέσαι ποτέ, έχω δουλέψει πολύ αλλά και η ομάδα για να βρισκόμαστε εδώ και είναι πραγματικά μια πολύ ξεχωριστή στιγμή να βρισκόμαστε εδώ και εγώ και η ομάδα μου, σε ένα ακόμα Final Four.

Για μένα είναι πάντα ξεχωριστό να βρίσκομαι σε ένα Final Four και κυρίως το φετινό με τον Ολυμπιακό, γιατί γνωρίζω τις θυσίες που έχει κάνει ο οργανισμός γενικότερα, αλλά και τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε τόσα χρόνια, οπότε είναι μια δικαίωση τόσο για μένα, όσο και για τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου, τους προέδρους και τον προπονητή. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και ξεχωριστό.

Είναι κάτι που δεν το περίμενα γιατί υπήρξαν και άλλες φάσεις εξίσου καλές. Είναι βραβείο, καλοδεχούμενο, όμως το σημαντικότερο είναι αύριο, ελπίζω να προκριθούμε στον τελικό.

Είναι ένα καλάθι που σίγουρα θα το θυμάμαι, είναι απέναντι σε μία τούρκικη ομάδα, την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τυγχάνει να παίζουμε με αυτούς αύριο, ελπίζω να μην χρειαστεί να σκοράρω στο τέλος και να κερδίσουμε πιο εύκολα».