Skip to main content

Μπολομπόι σε ΤΣΣΚΑ: «Αφήστε με, σας έχω πει ότι δεν θα επιστρέψω» (pic)

Σε… εμπόλεμη κατάσταση βρίσκονται ΤΣΣΚΑ και Τζοέλ Μπολομπόι, μετά το αίτημα των Μοσχοβιτών για επιστροφή του παίκτη στις υποχρεώσεις της ομάδας και του ξεσπάσματος, μέσω social media, του 28χρονου άσου.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, όχι μόνο ζήτησε από τον Μπολομπόι να επιστρέψει στην Μόσχα μέχρι την 1η Μαΐου, αλλά παράλληλα, με mail που του απέστειλε, έκανε λόγο για ένα χρηματικό ποσό το οποίο ο παίκτης καλείται να της επιστρέψει!

Αυτή η κίνηση έκανε έξαλλο τον Μπολομπόι, ο οποίος, μέσω των social media, έκανε λόγο για απειλές από πλευράς ΤΣΣΚΑ, αλλά και για κακή μεταχείριση των παικτών!

«Αφήστε με! Σας έχω ήδη πει ότι δεν θα επιστρέψω. Προσπαθείτε να πείσετε τους παίκτες με απειλές για τιμωρία. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και ότι καταλαβαίνετε πως το ζήτημα της Ρωσίας με την Ουκρανία έχει κλιμακωθεί», αναφέρει η ανάρτηση του Μπολομπόι, με την οποία έδωσε στην δημοσιότητα το mail που έλαβε από την ΤΣΣΚΑ και πλέον αναμένουμε την αντίδραση της ομάδας της Μόσχας.