Skip to main content

Παπανικολάου: «Αύριο (20/4) θα είμαστε όλοι στα κόκκινα, να δείξουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι» (vid)

Το κόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/4, 21:00) απέναντι στην Μονακό, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου.

«Επιβάλλεται να δείξεις την θέληση και την αποφασιστικότητα ως ομάδα μέσα στην έδρα σου», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων». «Ειδικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι και για εμένα το πιο σημαντικό, καθώς πρέπει με την αποφασιστικότητά σου και την δυναμική σου να κάνεις  τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν έχει καμία ελπίδα. Ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ θα κρίνεις τη σειρά. Εδώ, στο σημείο που έχουμε φτάσει τη φετινή σεζόν, για εμένα είναι το κλειδί. Δεν υπάρχουν πολλά… μυστικά χαρτιά που θα έχουν οι προπονητές. Για αυτό θεωρώ πως η θέληση, η αποφασιστικότητα και η πνευματική ετοιμότητα του καθενός, θα είναι το κλειδί».  

Για την Μονακό, είπε: «Είναι μια ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς. Έχει κι άλλα παιδιά που μπορούν να σε πληγώσουν ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα ο Τζέιμς είναι ένας χαρισματικός παίκτης, όμως, δεν μπορείς σε τέτοια ματς να επικεντρώνεσαι σε έναν παίκτη και να αφήνεις όλους τους άλλους απ’ έξω. Η Μονακό δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται και έφτασε ως εδώ πάρα πολύ παράγοντες έχουν συμβάλει σε αυτό».

Όσον αφορά στους φιλάθλους και το Sold Out του πρώτου αγώνα, είπε: «Αύριο θα είμαστε όλοι στα κόκκινα! Τους περιμένουμε, ώστε όλοι μαζί σα μια γροθιά να ‘σπρώξουμε’ την ομάδα να βρεθεί σε ένα ακόμη φάιναλ φορ».