Skip to main content

Μάχες σε Euroleague, Eurocup και BCL

Πλούσιο το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ημέρας, καθώς εκτός από τα Play Offs της Euroleague, έχουμε σημαντικές μονομαχίες, τόσο στο Eurocup, όσο και στο Basketball Champions League.

Για την Euroleague, η 1η ημέρα των Play Offs περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου και την Αρμάνι Μιλάνο με την Αναντολού Εφές.

Στην Βαρκελώνη (22:00), η πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου Μπάρτσα, είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην όγδοη Μπάγερν Μονάχο, με τους Καταλανούς να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ανοικτά στο έτερο ζευγάρι της ημέρας, με την τρίτη Αρμάνι Μιλάνο να υποδέχεται την έκτη Αναντολού Εφές (20:00). Οι Ιταλοί εξαργύρωσαν την πολύ καλή πορεία τους στην Regular Season, με πλεονέκτημα ττηςέδρας, όμως κάτι ο κορονοϊός που… θέρισε την Αρμάνι το τελευταίο διάστημα, κάτι το γεγονός ότι στον δρόμο τους βρέθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, μόνο χαρούμενους δεν πρέπει να τους κάνει, στον δρόμο προς το Βελιγράδι.  

Στην «φάση των 16» βρισκόμαστε στο Eurocup, με την πρόκριση να κρίνεται σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.  Συγκεκριμένα, η Τσεντεβίτα Ολίμπια αντιμετωπίζει την Τουρκ Τέλεκομ, η Μπανταλόνα την Ουλμ και η Ανδόρα την Μπουντούτσνοστ.

Τέλος, για το Basketball Champions League, η Κλουζ αντιμετωπίζει την Λούντβιγκσμπουργκ, στον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό της σειράς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Euroleague:

20.00, Αρμάνι Μιλάνο-Εφές Αναντόλου Novasports 5HD
22.00, Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου Novasports 4HD

Eurocup:

20:00 Τσεντεβίτα Ολίμπια-Τουρκ Τέλεκομ Novasports Start

21:30 Μπανταλόνα-Ουλμ

21:45 Ανδόρα-Μπούντουτσνοστ Novasports 2

Basketball Champions League:

19.00, Κλουζ-Λούντβιγκσμπουργκ COSMOTE SPORT 4HD