Skip to main content

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, ολοκληρώνεται η σεζόν στο Eurocup για Προμηθέα

Διπλή είναι η ελληνική εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την Τετάρτη (6/4), καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Προμηθέας, πέφτουν στην μάχη της Euroleague και του Eurocup αντίστοιχα.

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την Άλμπα (21:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το κίνητρο για αμφότερες τις ομάδες είναι μόνο το γόητρο, καθώς ούτε οι «πράσινοι», αλλά ούτε και η γηπεδούχος Άλμπα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το τριφύλλι να στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Γιόβιτς, αλλά και του Χουγκάζ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Από πλευράς Άλμπα, θα απουσιάσει ο Λάμερς, ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι Ζούσμαν και Ολίντε.

Λίγο νωρίτερα, στην Κωνσταντινούπολη (20:30), η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, επίσης σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, με τους Τούρκους να θέλουν την νίκη για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 5ης θέσης της κανονικής περιόδου, με αμφότερες τις ομάδες να αποτελούν πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στα Play Offs.  

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αταμάν δεν υπολογίζει στον τραυματία Μίτσιτς, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μπομπουά, ενώ από πλευράς Μπάγερν, θα απουσιάσει ο Γουόλντεν.

Όσον αφορά τον Προμηθέα, ολοκληρώνει μια κακή για τον ίδιο ευρωπαϊκή σεζόν, με τους αδιάφορους βαθμολογικά, Πατρινούς να υποδέχονται την Τσεντεβίτα – Ολίμπια (19:30), για την 18η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Euroleague:

Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μ. (20:30)

Άλμπα Β. – Παναθηναϊκός (21:00)

Eurocup:

Προμηθέας – Τσεντεβίτα (19:30)