Skip to main content

Σταυρόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα τα θέματα ντόπινγκ»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για τη φετινή πορεία της Αρμάνι Μιλάνο, τις υποθέσεις που προέκυψαν με το ντόπινγκ στον σύλλογο τους τελευταίους μήνες, καθώς και για τις πρόσφατες μεταγραφές της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Έλληνας GM της ιταλικής ομάδας έκανε δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού, όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του Μιλάνου λέγοντας: «είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα. Έρχονται από 'δω και πέρα οι αγώνες που πραγματικά έχουν σημασία. Είναι σημαντικό για μας να εδραιωθούμε στην Euroleague, κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τώρα περιμένουμε δούμε ποιος αντίπαλος θα προκύψει στα playoffs. Δεν έχω κάποια προτίμηση ανάμεσα στην Εφές ή τη Μακάμπι. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε ξανά στο Final 4».

 

Όσο για τη μεγάλη αντίπαλο εντός των τειχών, Βίρτους Μπολόνια, και το επερχόμενο ντέρμπι (10/4), ο Σταυρόπουλος σχολίασε πως «έχουν ενισχυθεί με τις μεταγράφες Χάκετ και Σενγκέλια, θα είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο καθοριστικό. Δεν θα καθορίσει τα playoffs. Το να παίζεις αγώνες αυτού του επίπεδου είναι πάντα ωραίο».

Όσο για τα ζητήματα που σχετίζονται με το ντόπινγκ, επεσήμανε πως «αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα τα ζητήματα κατά του ντόπινγκ και πάντοτε αυτό θα κάνουμε».