Skip to main content

Ζενίτ: Μπαμ με Ναπίερ (pic)

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Ζενίτ, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να ανακοινώνει την απόκτηση του Σαμπάζ Ναπίερ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Κέβιν Πάνγκος.

Ο 30χρονος γκαρντ άφησε, μετά από επτά χρόνια και τους Χιτ, Μάτζικ, Μπλέιζερς, Νετς, Τίμπεργουλβς και Γουίζαρντς, το ΝΒΑ, έχοντας 7,1 πόντους και 2,5 ασίστ στην καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ την σεζόν που μας πέρασε, είχε 11,6 πόντους αι 3,8 ασίστ, σε 20 συμμετοχές με τους Γουίζαρντς.

«Ο Ναπίερ είναι μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα μας. Είμαι ευτυχισμένος που επέλεξε τη Ζενίτ για να κάνει το πρώτο ευρωπαϊκό του βήμα. Είναι ο παίκτης που οδηγεί την ομάδα στην επίθεση, παίρνοντας τις κρίσιμες αποφάσεις. Είναι έμπειρος, μπορεί να δημιουργήσει και να πάρει αποφάσεις. Θα μας βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος. Έχει εξαιρετικό ball handling και θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικούς τρόπους στην επίθεση. Του ευχόμαστε καλή τύχη και περιμένουμε οι φίλαθλοί μας να τον απολαύσουν φέτος», ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.