Skip to main content

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές με Λάιτι (pic)

Σε αρκετά καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Ντέιβιντ Λάιτι στον Ολυμπιακό, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Ο Αμερικανός γκαρντ  / φόργουορντ της Βιλερμπάν είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει, ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων, με τους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά να έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα, χωρίς, πάντως, να υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο.

Μάλιστα, στο ενδεχόμενο απόκτησης του Λάιτι από τον Ολυμπιακό, κάνουν λόγο και οι Ιταλοί.   Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportando» οι Πειραιώτες δεν έχουν αρκεστεί σε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον για τον παίκτη της Βιλερμπάν, αλλά ήδη έχουν προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Αμερικανό, ενώ παράλληλα είναι πρόθυμοι να καλύψουν το buy out  στην γαλλική ομάδα, καθώς Βιλερμπάν και Λάιτι δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας και ενόψει της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε πως , ο 33χρονος φόργουορντ έιχε στην Euroleague 11.3 πόντους, 2.8 ασίστ, 1.0 κλέψιμο και 1.8 λάθη σε 23.5 λεπτά συμμετοχής σε συνολικά 33 παιχνίδια, ενώ, σε περίπτωση που η μεταγραφή του ολοκληρωθεί, θα είναι ο δεύτερος παίκτης της Βιλερμπάν που θα φορά τα κόκκινα την νέα σεζόν, καθώς «κλεισμένη» θεωρείται και η απόκτηση του Μουσταφά Φολ.