Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης (11/3)

Με πέντε παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν για ακόμα μία εβδομάδα, αρκετά προβλήματα απουσιών.

ΤΣΣΚΑ – Αρμάνι Μ. (19:00)

Χωρίς τους Μιλουτίνοφ και Λοπάτιν, υποδέχεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Αρμάνι, με τους Ιταλούς να έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, χωρίς τον τραυματία Ντιλέινι.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι (21:00)

Από μία απουσία καλούνται να διαχειριστούν Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει της αποψινής μεταξύ τους αναμέτρησης, με τους πράσινους να μην υπολογίζουν σε ακόμα ένα παιχνίδι, τον τραυματία Νέντοβιτς και τους Ισραηλινούς τον Ζούσμαν.

Βιλερμπάν – Άλμπα Β. (21:45)

Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι, από πλευράς Βιλερμπάν, παραμένει ο Γουόλτον. Όσον αφορά την Βιλερμπάν,  ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Λάιτι και Ντιό.

Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι (21:45)

Χωρίς κάποιο σημαντικό πρόβλημα θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στην Χίμκι, ενώ από πλευράς Μοσχοβιτών, εκτός είναι οι Γιόβιτς και Μπούκερ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Σβεντ και Τίμα.

Ρεάλ Μ. - Μπαρτσελόνα(22:00)

Δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Ράντολφ και Γιουλ, θα έχει η Ρεάλ ενόψει του αποψινού «classico», ενώ για την Μπαρτσελόνα, εκτός είναι ο ανέτοιμος Γκασόλ.