Skip to main content

Euroleague: Οι διαιτητές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού την… διαβολοβδομάδα

Ακόμα μία… διαβολοβδομάδα για την Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αγώνων της 27ης και 28ης αγωνιστικής. Ανάμεσα τους, φυσικά, των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν και του Ολυμπιακού με Μπασκόνια και Έρυθρό Αστέρα.

Η αρχή γίνεται στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (2/3, 21:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που θα σφυρίξουν ο Σλοβένος Μπολτάουζερ με την Πάντερ από την Γερμανία και τον Μόγκουλκοτς από την Τουρκία.

Screenshot 2021 02 28 Panathinaikos OPAP Athens vs FC Barcelona Game

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη (3/3, 20:00), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια, με την αναμέτρηση να σφυρίζουν ο Σλοβένος Γιαβόρ με τον συμπατριώτη του Πέτεκ και τον Πολωνό Τραβίσκι.

Screenshot 2021 02 28 TD Systems Baskonia Vitoria Gasteiz vs Olympiacos Piraeus Game

Την Πέμπτη (4/3, 21:00) στην μάχη πέφτει και πάλι ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, με την αναμέτρηση να διευθύνουν ο Ισπανός Πέρεθ με τον Γάλλο Ντιφαλά και τον Σουηδό Ράτσις.

Screenshot 2021 02 28 FC Bayern Munich vs Panathinaikos OPAP Athens Game

Τέλος, την Παρασκευή (5/3, 21:00), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, με το ματς του ΣΕΦ να σφυρίζουν ο Ισπανός Ιερεθουέλο με τον Πολωνό Ζαμοΐσκι και τον Τούρκο Ισγκουντέρ.

Screenshot 2021 02 28 Olympiacos Piraeus vs Crvena Zvezda mts Belgrade Game