Skip to main content

Παναθηναϊκός: Ακόμα τρία κρούσματα κορονοϊου, αναβλήθηκε ο αγώνας με το Περιστέρι, πάει πίσω το Κύπελλο

O κορονοϊός έχει χτυπήσει το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ύστερα από νέα τεστ που έγιναν στους πράσινους, προέκυψαν ακόμα 3 κρούσματα. 

 Συγκεκριμένα, μετά τα τέσσερα  που ήταν ήδη γνωστά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου, τρία εξ αυτών μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προέκυψαν ακόμα τρία (3) κρούσματα κορονοϊού, ύστερα από ελέγχους.

Έτσι, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΟΚ προχώρησε στην αναβολή της προημιτελικής αναμέτρησης του τριφυλλιού με το Περιστέρι (10/2).

Οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί θα διεξαχθούν κανονικά, όμως από την στιγμή που θα εκκρεμεί το ματς των πράσινων με την ομάδα των δυτικών προαστίων, τότε , εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να διεξαχθεί ο ένας ημιτελικός (ο έτερος ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 12/2), καθώς επίσης και ο τελικός της Κυριακής (14/2), Έτσι, ο θεσμός θα ολοκληρωθεί αναγκαστικά σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
 
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. 
 
Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση».