Skip to main content

Σε δύσκολη θέση ο Βόβορας, ψάχνουν λύση στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις φαίνεται ότι θα προκαλέσει στον Παναθηναϊκό η ήττα από το από το Λαύριο που ήρθε να επιβεβαιώσει την κακή αγωνιστική του κατάσταση.

Οι πράσινοι που πριν από λίγες μέρες είδαν τον αποδεκατισμένο Ερυθρό Αστέρα να τους υποχρεώνει στην 11η ήττα τους στην Ευρωλίγκα, όχι μόνο δεν έδειξαν σημάδια αντίδρασης απέναντι στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη, αλλά με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκανε νέα ηχηρή "σφαλιάρα", αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να πληρώσει εκείνος το... μάρμαρο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναζητεί ήδη λύση για τη συνέχεια. Στον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, χρεώνεται όχι μόνο η κακή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματά, αλλά κυρίως η στελέχωσή της με παίκτες που είτε έχουνε παροπλιστεί από τον ίδιο, είτε αποδίδουν πολύ κάτω του αναμενομένου.

Βέβαια, το να βρεθεί μεσούσης της σεζόν ο κατάλληλος αντικαταστάτης δεδομένων και των οικονομικών δυνατοτήτων του τριφυλλιού, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως στον Παναθηναϊκό ήδη έχουνε αρχίσει να εξετάζουν τις επιλογές τους, κάτι που σημαίνει πως η αποπομπή του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είναι πλέον θέμα χρόνου.