Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (18/12)

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Euroleague, με τα προβλήματα για τις ομάδες, να είναι για ακόμα μία ημέρα αρκετά.

ΤΣΣΚΑ Μ. – Ζενίτ (19:00)

Ερωτηματικό για τον Δημήτρη Ιτούδη, αποτελεί η συμμετοχή του Ντάνιελ Χάκετ για την ΤΣΣΚΑ, σε αντίθεση με την Ζενίτ, που θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα.

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια (20:00)

Αμφίβολος για τους γηπεδούχους είναι ο Λάνγκστον Χολ, ενώ με προβλήματα θα παραταχθούν οι νυχτερίδες, καθώς για ακόμα ένα ματς θα λείψουν οι τραυματίες Σάστρε και Μαρίνκοβιτς.

Μπάγερν Μ. - Μπασκόνια(20:30)

Ο Λούτσιτς είναι το μοναδικό πρόβλημα του Τρινκιέρι, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, καθώς η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Αντίθετα οι Βάσκοι θα παραταχθούν πλήρεις.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης(21:00)

Σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αποτελεί η απουσία του τραυματία Πρίντεζη, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παπανικολάου. Όσον αφορά την Βασίλισσα, θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Αλοθέν.

Βιλερμπάν – Χίμκι (21:45)

Δύο απουσίες μετρούν οι Γάλλοι, ενόψει του αγώνα με την Χίμκι, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι Χάουαρντ και Κάουντι. Αντίθετα οι Ρώσοι θα αγωνιστούν χωρίς προβλήματα.  

Μπαρτσελόνα – Μακάμπι (22:00)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παρατάξει την Μπάρτσα για ακόμα ένα ματς χωρίς τον Κλαβέρ. Αντίθετα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.