Skip to main content

Euroleague: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στην Βασίλισσα Ρεάλ

Την Παρασκευή (18/12) σερβίρεται το… κυρίως πιάτο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς διεξάγονται έξι αναμετρήσεις, με το ενδιαφέρον, φυσικά, να επικεντρώνεται στο ΣΕΦ.

Εκεί ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00), με τους ερυθρόλευκους να θέλουν την νίκη για να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Βαλένθια, αλλά και για να διατηρήσουν την εξαιρετική παράδοση που τους θέλει να μην έχουν ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίξει στις 19:00 στην Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται την Ζενίτ, στον ρωσικό… εμφύλιο της αγωνιστικής. Στις 20:00 ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Βαλένθια, που προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ενώ λίγο αργότερα (20:30), Μπάγερν Μονάχου και Μπασκόνια θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. Στις 21:45, η Βιλερμπάν αντιμετωπίζει την ουραγό Χίμκι, ενώ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στην Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να κοντράρεται απέναντι στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Άλμπα Βερολίνου με 92-69, η Αρμάνι Μιλάνπ… απέδρασε με την νίκη από την έδρα της Αναντολού Εφές με 72-69, ενώ η Ζαλγκίρις... κομμάτιασε την Φενέρμπαχτσε, όπως δείχνει το απίστευτο 99-62.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μ. – Ζενίτ

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια

20:30 Μπάγερν Μ. – Μπασκόνια

21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

21:45 Βιλερμπάν – Χίμκι

22:00 Μπαρτσελόνα - Μακάμπι