Skip to main content

Euroleague: Οι διαιτητές της «διαβολοβδομάδας» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Διπλή αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα στην Euroleague, με την διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστούς τους διαιτητές της 14ης και 15ης αγωνιστικής. Ανάμεσα στα παιχνίδια, φυσικά και αυτά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η αρχή γίνεται το βράδυ της Τρίτης (15/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Μία ημέρα αργότερα (16/12, 21:30), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βαλένθια, με τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία), να σφυρίζουν το ματς του ΣΕΦ.

Την Πέμπτη (17/12, 21:00), οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) διευθύνουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου, ενώ τέλος, την Παρασκευή (18/12, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που θα σφυρίξουν οι  Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).