Skip to main content

Μπαρτσελόνα: Κάτι τρέχει με τον Ερτέλ

Ο Τόμας Ερτέλ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην Μπαρτσελόνα και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα στα φετινά του νούμερα, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Euroleague.

Χαρακτηριστικό το ότι ο Γάλλος γκαρντ έχει 5,5 πόντους μ.ο με 29,2% στα τρίποντα, στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα φετινό παιχνίδι διψήφιο αριθμό πόντων, επίδοση η οποία αποτελεί την χειρότερη του από την σεζόν 2012/12.

Αντίστοιχα χαμηλά και τα νούμερα του στην Euroleague, με τον Ερτέλ να έχει μόλις 3,2 πόντους μ.ο, με 21,1% στα τρίποντα, έχοντας, μάλιστα, μείνει άποντος σε τρία παιχνίδια, αριθμοί οι οποίοι είναι οι χειρότεροι του τα 10 τελευταία χρόνια!

Μάλιστα, το γεγονός πως το φως της δημοσιότητας έχουν δει σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση Φέρελ, πυροδοτούν τις φήμες που θέλουν τον Ερτέλ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Καταλονίας.

Ακόμα και αν αληθεύει κάτι τέτοιο, πάντως, ο Ερτέλ δεν πρόκειται να μείνει στο… ταμείο ανεργίας, καθώς τόσο η Μπασκόνια, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης, ακούγεται πως παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση, ετοιμες να κάνουν την κίνηση τους, αν  και εφόσον ο Γάλλος μείνει ελεύθερος.