Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Παρασκευής (20/11)

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Euroleague, με τις ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, άλλες λιγότερα και άλλες περισσότερα.

Άλμπα Βερολίνου - Ζενίτ (21:00)

Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι Γερμανοί, καθώς επέστρεψε και ο Σίβα, μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό. Ευχάριστα τα νέα και για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει στην διάθεση του όλα τα όπλα του.

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις (21:45)

Μία απουσία αλλά αρκετά σημαντική, καλείται να διαχειριστεί ο Έτορε Μεσίνα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, καθώς εκτός παραμένει ο τραυματίας Ντατόμε.  Μία επιστροφή μετρούν οι Λιθουανοί, καθώς κανονικά υπολογίζεται ο Γιοκουμπάιτις, σε αντίθεση με τον Γκαρίνο, που παραμένει στα πιτς.

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Χωρίς τον Βίκτορ Κλαβέρ θα παραταχθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Καταλανοί, σε αντίθεση με τους Σέρβους, που θα παραταχθούν πλήρεις.

Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε (22:00)

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέφρι Τέιλορ, από πλευράς Καστιγιάνων, στο – πιθανότατα – τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Φακούντο Καμπάτσο με την φανέλα της Βασίλισσας. Για ακόμα ένα ματς χωρίς τον τραυματία Ντε Κολό, θα αγωνιστούν οι Τούρκοι.

Βαλένθια - Μακάμπι (22:00)

Αρκετές απουσίες για την γηπεδούχο Βαλένθια, που θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Σάστρε, Μαρίνκοβιτς και Βαν Ρόσομ.  Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Ζούσμαν και Ντι Μπαρτολομέο. Στην αποστολή βρίσκεται ο Κάσπι, ενώ επέστρεψε και ο Χάντερ.