Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο που παίζουμε άλλο αγώνα την επόμενη μέρα»

 Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης με την Νίμπουργκ, ότι το μόνο μικρό πρόβλημα μετά ήταν κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποιες γρήγορες επιθέσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα των κατοχών τους, υπογραμμίζοντας ότι είναι δύσκολο το ότι θα παίξουν άλλο αγώνα την επόμενη μέρα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Ελέγξαμε το παιχνίδι εκτός από τα πρώτα 5 λεπτά που ήμαστε λίγο νευρικοί. Μετά παίξαμε καλύτερη άμυνα, πιέσαμε την μπάλα και γι’ αυτό κλέψαμε μπάλες και καταστρέψαμε το παιχνίδι τους κυρίως στο πέντε εναντίον πέντε. Το μόνο μικρό πρόβλημα μετά ήταν ότι χάσαμε κάποια ριμπάουντ και κάποιες γρήγορες επιθέσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα των κατοχών τους.

Είναι δύσκολο το ότι παίζουμε άλλο αγώνα την επόμενη μέρα. Αλλά έχουμε εμπειρία και γι’ αυτό έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχα απόψε, γιατί ξέρω ότι οι παίκτες θα έχουν την ίδια ένταση και νοοτροπία ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε και τον ημιτελικό.

Η Τενερίφε και η Σαραγόσα είναι διαφορετικές ομάδες, η Σαραγόσα είναι πιο αθλητική, η Τενερίφη παίζει πιο σετ παιχνίδι. Είανι εξαιρετικές και οι δύο, αλλά για μας είναι το ίδιο. Θα δούμε τον ημιτελικό και θα ετοιμάσουμε την ομάδα και θέλω να έχουμε το ίδιο πνεύμα με σήμερα. Πνεύμα του νικητή”.