Skip to main content

Γιατράς: «Γιατί να μην έχουμε κι ένα Final 4 Κυπέλλου;»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας της Πάτρας, ενόψει του SuperCup, ενώ έθιξε και το θέμα ενός Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου του SuperCup:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε ξανά. Το μπάσκετ είναι για να έρθει και να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι και χωρίς αυτόν χάνει τη σημασία του. Έλειψε σε όλους το μπάσκετ. Ο ΕΣΑΚΕ δείχνει το δρόμο με το Super Cup. Γιατί όχι να μην έχουμε κι ένα Final 4 Κυπέλλου, όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες μπασκετικά χώρες της Ευρώπης. Η Ελλάδα πρέπει να συγκαταλέγεται σε αυτές, να έχουμε και στην Ελλάδα ένα Final 4 Κυπέλλου».

Ο Προμηθέας έχει μείνει ίδιος, τα πρόσωπα των παικτών άλλαξαν. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία και ανταγωνιστικότητα. Φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν είμαστε έτοιμοι 100% για το τουρνουά, αλλά θα το σεβαστούμε και θα σεβαστούμε τις εξαιρετικές ομάδες. Στον κόσμο έχει λείψει το μπάσκετ. Υπάρχει πανδημία, υπάρχουν πλημμύρες... Να χαρεί ο κόσμος που θα το δει από την τηλεόραση και να καταλάβει ότι το μπάσκετ επανήλθε».