Skip to main content

Πάντερ: «Σκεφτόμουν πραγματικά να σταματήσω»

Στο επίσημο κανάλι της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Κέβιν Πάντερ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Ερυθριύ Αστέρα να αποκαλύπτει πως κατά το παρελθόν είχε σκεφτεί να σταματήσει το μπάσκετ, αλλά και την συμβολή της μητέρα του στο να μην προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

«Δεν με έπεισε, μου είπε να το σκεφτώ περισσότερο. Περνούσα πολλές αρνητικές καταστάσεις στην ζωή μου και σκεφτόμουν πραγματικά να σταματήσω. Λέγοντας ότι ξέρετε τι; Ίσως δεν είναι για μένα, ίσως θα σταματούσα. Της είπα ότι έχω τελειώσει. Με κάλεσε πίσω και μου είπε πως θα με στηρίξει απόλυτα, αν θέλω να σταματήσω. Δεν ήθελε να σκεφτώ συναισθηματικά, ήθελε να σκεφτώ προσεκτικά, πριν πάρω βιαστικές αποφάσεις», υποστήριξε ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Κέρδισα όλη μου την καριέρα. Μερικοί σκέφτονται διαφορετικά, επειδή δεν το έχω κάνει στην Euroleague, αλλά εννοώ ότι δεν ήταν δικό μου λάθος. Το έκανα στο επίπεδο που έπαιζα. Αυτή είναι η πέμπτη μου χρονιά, η δεύτερη στην Euroleague και τα έχω πάει πολύ καλά. Για μένα, συνεχίζω να δουλεύω, έχω κερδίσει νωρίτερα στην καριέρα μου, θέλω να συνεχίσω».