Skip to main content

Πιστιόλης: «Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια δουλεύουν σκληρά» (vid)

Σε περίπατο μετέτρεψε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το φιλικό παιχνίδι με την ΜΒΑ, όπως δείχνει το τελικό 99-63, με τον Ανδρέα Πιστιόλη, assistant coach του Δημήτρη Ιτούδη, με δηλώσεις του, να δηλώνει ικανοποιημένος για την μέχρι σήμερα προσαρμογή των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια.

"Είναι κι οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, ακόμη προσαρμόζονται. Περιμένουμε ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, γιατί χρειάζεται να μάθουν τους συμπαίκτες τους, πώς δουλεύει η ομάδα και όλα αυτά. Είναι όμως σε καλό δρόμο, είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' όσα βλέπω μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα περιμένω ακόμη καλύτερα από εκείνους.

Έχουμε συσσωρευμένη κούραση στους παίκτες από την σκληρή προετοιμασία, το βλέπουμε αυτό. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό είναι ένα μάθημα σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε και δεν μπορούμε να δίνουμε τίποτα εύκολο στον αντίπαλο, γιατί θα αρπάζει την ευκαιρία για να την εκμεταλλευτεί.

Όλοι όσοι παίζουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, έχουν κίνητρο. Όταν εμείς ήμασταν σε απόδοση εφάμιλλη με την ποιότητά μας, κυριαρχούσαμε στο γήπεδο" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ανδρέα Πιστιόλη.