Skip to main content

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν θέλει να ακούει ότι δεν έπαιξε σκληρά» (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη των Μπακς επί των Μάτζικ και τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα αγωνίστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Greek Freak», μετά τη νίκη της ομάδας του Μιλγουόκι επί των Μάτζικ:

«Είδαμε βίντεο, αντιδράσαμε. Όλοι πήγαν καλά αμυντικά και όταν γίνεται αυτό, είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Οι αναπληρωματικοί έκαναν σπουδαία δουλειά, πρέπει να συνεχίσουν, με τον Πατ σήμερα να κάνει σπουδαία δουλειά. Χρειαζόμαστε αυτή την ενέργεια. Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν θες να βρεθείς στο 0-2. Μπορείς να επανέλθεις, αλλά δεν πρέπει να φέρνεις τον εαυτό σου σε αυτή την θέση.

Ειδικά νωρίς στα playoffs. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε σκληρά. Όχι να μιλάμε γι' αυτό, αλλά να το κάνουμε. Ξέραμε ως ομάδα ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος που το κάναμε και απλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό κάνουμε όλη την σεζόν και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. 

 

Ο Κρις είναι σπουδαίος σκόρερ, ξέρει τι πρέπει να κάνει, πρέπει να βρει τον εαυτό του και να βγει να παίξει στο τρίτο παιχνίδι. Τον έχω δει να έρχεται από ένα κακό παιχνίδι και στο επόμενο να βάζει 30 ή 35 πόντους ή 40. Ξέρω ότι θα είναι έτοιμος, είναι παίκτης κλειδί, τον χρειαζόμαστε, αλλά ακόμα και αν και δεν έβαλε τα σουτ ήταν παντού. Μας μιλούσε και ήταν παντού. Θα είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Θα κάνει αυτό που κάνει όλη την σεζόν. 

Σήμερα ήμασταν έτοιμοι. Ως ομάδα βγήκαμε να παίξουμε σκληρά. Είχαμε καλή προπόνηση, είδαμε βίντεο, ο προπονητής μας τόνισε ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να παίξουμε άμυνα. Όλοι το πήραν προσωπικά, σε κανέναν δεν άρεσε ότι έγινε. Κανείς δεν θέλει να ακούει ότι δεν έπαιξε σκληρά. Οι αντίπαλοι προσπαθούν να βάλουν έναν τοίχο, να μην μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου, αλλά εσύ πρέπει να το κάνεις. Το έχω δει να το κάνουν όλη την σεζόν, φυσικά το περίμενα στα playoffs. Πρέπει να παίξεις με ότι σου δίνει η άμυνα».

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=949654445554008