Skip to main content

Πονσαρνάου: «Φέτος μπορέσαμε να υπογράψουμε τις πρώτες επιλογές μας»

Η Βαλένθια εμφανίζεται… αγριεμένη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη αποκτήσει, μεταξύ άλλων,  τους Ντέρικ Γουίλιαμς, Νίκολα Κάλινιτς και Μάρτιν Χέρμανσον.

Για τις εντυπωσιακές αυτές μεταγραφές της ομάδας, μίλησε στην "Provincia", ο προπονητής των «νυχτερίδων», Χάουμε Πονσαρνάου.

"Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου θέλαμε να αποκτήσουμε τις πρώτες επιλογές μας και δεν μπορούσαμε, αυτό το καλοκαίρι ήμασταν σε θέση να τις υπογράψουμε. Έχουν συμβεί πράγματα που μας έχουν βελτιώσει σημαντικά. Δεν αναφέρομαι στο οικονομικό, αλλά σε πράγματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να κινηθούμε για παίκτες με υψηλότερη αξία στην αγορά", ήταν το σχόλιο του Πονσαρνάου, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κίνο Κολόμ, που αν και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, ουσιαστικά θεωρείται «ξένο σώμα», καθώς δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν.

"Θα ήθελα να τον πείσω, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο, ότι θα ήταν καλύτερο να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αν θέλει να συνεχίσει να "γράφει" μια σπουδαία πορεία και ένα καλό μέλλον για τον ίδιο, νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να μείνει στην ομάδα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Το καλύτερο γι αυτόν θα ήταν να βρει έναν άλλο δρόμο στην καριέρα του".