Skip to main content

Οι Μπάικς και Μπόλντγουιν στους τοπ 10 του ESPN για το TBT

Το ESPN παρουσίασε τους τοπ 10 παίκτες του τουρνουά The Basketball Tournament, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Ντουάιτ Μπάικς και  Γουέιντ Μπόλντγουιν, οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν στις 30/6 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρεi:

Νο6: Ντουάιτ Μπάικς

O Ντουάιτ Μπάικς έχοντας κατά μέσο όρο πέντε πόντους στο  TBT της προηγούμενης σεζόμ, επέστρεψε για παίξει με τους Golden Eagles, στους οποίους βρίσκεται και ο Τζαμίλ Γουίλσον.  Έχοντας ένα βραβείο MVP ξένου πάικτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και μια εμφάνιση στο All-Star το 2013, ο πρώην γκαρντ του Μαρκέτ διαθέτει τις δεξιότητες για να πάρει ένα παιχνίδι, λόγω της ικανότητας του να βάζει εύκολα τα καλάθια.

Νο10: Γουέιντ Μπόλντγουιν

Υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ποτέ σχετικά με τον πρώην γκαρντ του Vanderbilt - αυτό είναι το ταλέντο του. Ο Μπόλντγουιν ήταν εντυπωσιακός στα χρόνια του στο high school και είχε κατά μέσο όρο 14.1 πόντους στην sophomore χρονιά του στο κολλέγιο, πριν επιλεχθεί στο πρώτο γύρο του NBA draft το 2016. Σε ηλικία μόλις 24 χρονών, ο Μπόλντγουιν μπορεί να κερδίσει μια θέση σε ρόστερ του NBA  αν βάλει για την ομάδα του Floyd Mayweather πολλά καλάθια.