Skip to main content

Λιθουανοί και Χεζόνια στέλνουν Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά την απώλεια της ACB από την Μπασκόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως οι Καταλανοί έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Σέρβου προπονητή, στο πρόσωπο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός βρισκόταν σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε, όμως ήταν φανερό πως περίμενες τις εξελίξεις στην Βαρκελώνη, σε ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου από πλευράς Μπαρτσελόνα.

Το πρωτάθλημα όντως χάθηκε για τους Καταλανούς και ο Σάρας δείχνει έτοιμος να επωμισθεί τις ευθύνες της επόμενης ημέρας στην Μπαρτσελόνα.

Κάτι τέτοιο υποστηρίζει και η λιθουανική ιστοσελίδα «basketnews.lt» η οποία αναφέρει   σε δημοσίευμα της ότι ο Λιθουανός τεχνικός συμφώνησε με τους Καταλανούς.  Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως δεν αποκλείεται η συνεργασία ανάμεσα σε Μπάρτσα και Γιασικεβίτσιους, να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στην Πέμπτη (2/7).

Νωρίτερα και ο Μάριο Χεζόνια άφησε για λίγο στην άκρη τον ρόλο του μπασκετμπολίστα και ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου, καθώς σε ανάρτηση του στο twitter ανέφερε πως ο Σάρας επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα!

Να θυμίσουμε πως ο Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά την Μπαρτσελόνα, καθώς φόρεσε την φανέλα της ομάδας την τριετία 2000-2003.