Skip to main content

Χριστοδουλόπουλος: «Αν δεν βρεθεί αγοραστής, ο Πανιώνιος θα πάει στην Β’ Εθνική!»

Κάτι παραπάνω από αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Πανιώνιου στην Basket League, μετά την τελευταία τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων», μετά και το «ναυάγιο» που είχαν οι διαπραγματεύσεις του με υποψήφιο επενδυτή, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «www.panionia-idea.gr», ξεκαθάρισε πως θέλει να πουλήσει την ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε ο Πανιώνιος θα αποχωρήσει από την Basket League, με προορισμό την Β’ Εθνική!

"Αυτή τη στιγμή τα χρέη είναι 105.000 ευρώ. Δίνοντας κάποιος αυτό το ποσό, τα χρέη σβήνουν. Επίσης υπάρχει το ποσό των 60.000 ευρώ της εγγυητικής. Και λέω 60.000 διότι πιστεύω πως δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να δώσουν 200.000 ευρώ για να αγωνιστούν στη Basket League. Για το λόγο αυτό υπάρχει και η παράταση ενός μήνα από τον ΕΣΑΚΕ" υποστήριξε ο Χριστοδουλόπουλος, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Αν εγώ θέλω να κατεβάσω την ομάδα στην Α1 μπορώ να το κάνω. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πουλήσω. Αν δεν βρεθεί λοιπόν κάποιος η ομάδα θα πάει στη Β’ Εθνική. Αν και μαθαίνω πως ούτε στη Β’ Εθνική θα μπορέσει να σταθεί η ομάδα, διότι το ποσό που απαιτείται δεν μπορεί να το δώσει ο Ερασιτέχνης".