Skip to main content

Βοροντσέβιτς: «Ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμα μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα!»

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από το «ερυθρόλευκο» έπος της Κωνσταντινούπολης και την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως τα… ψυχολογικά τραύματα παραμένουν βαθιά μέσα στον Αντρέι Βοροντσέβιτς!

Ο Ρώσος φόργουορντ, με συνέντευξη που παραχώρησε στην «Izvestia» παραδέχεται πως, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζει να του προκαλεί άσχημα συναισθήματα!

«Εκείνος ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμη μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Μετά το ματς, όλοι ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, σαν να είχε γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος μας. Ήμασταν μπροστά με 19 πόντους, αλλά ξεκίνησαν να αντιδρούν και τελικά μας νίκησαν μ' ένα σουτ του Πρίντεζη. Η τύχη βοηθά του δυνατούς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο δυνατοί» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Βοροντσέβιτς, ο οποίος, στην συνέχεια, μίλησε για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται.

«Είναι προφανές πως η κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, είναι δύσκολη και ίσως η ομάδα να δουλεύει για πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή. Περιμένω, ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις».