Skip to main content

Φενέρμπαχτσε: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση του Ομπράντοβιτς» (pic)

Ακόμα μερικές ημέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να μάθουν αν η ομάδα τους θα πορευθεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι και την νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις του Σέρβου προπονητή με την διοίκηση της ομάδας ολοκληρώθηκαν, μετά από πέντε ημέρες, με τον τουρκικό Τύπο να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας και τον Ζοτς να αναχωρεί από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Βελιγράδι, χωρίς πάντως να έχει δώσει την τελική του απόφαση στους ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε.

Από την πλευρά της, η Φενέρ, με ανακοίνωση της, ενημέρωσε για τα πεπραγμένα των τελευταίων ημερών, τονίζοντας πως ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στην πατρίδα του για να συζητήσει με την οικογένεια του και να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, τις οποίες και θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

"Οι διαπραγματεύσεις για τη νέα σεζόν ανάμεσα στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τον Αλί Κοτς (πρόεδρος) και τον Σεμίχ Οζσόι (αντιπρόεδρος) ολοκληρώθηκαν. Ο κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφυγε από την Κωνσταντινούπολη σήμερα και θα ανακοινώσει την απόφασή του στον σύλλογο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μετά από συνάντηση που θα έχει με την οικογένειά του. Για οποιοδήποτε νεότερο για το θέμα, ο σύλλογος θα ενημερώσει επίσημα το κοινό του"