Skip to main content

Μπλακ για το «διαζύγιο» με την Μακάμπι: «Η καλύτερη απόφαση για την οικογένεια μου»

Μακάμπι και Ταρίκ Μπλακ ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, με τον Αμερικανό σέντερ να μιλά στο «israelhayom», τονίζοντας πως η απόφαση που πήρε ήταν η καλύτερη για την οικογένεια του.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση για την οικογένειά μου, ειδικά αν σκεφτούμε την κατάσταση με την πανδημία. Οι γονείς θα με καταλάβουν. Πρώτα είμαι σύζυγος και πατέρας, μετά είμαι αθλητής. Ήταν το καλύτερο για εμάς. Η γυναίκα μου ήταν μαζί μου, έστω και αν έκλαψε όταν φύγαμε», υποστήριξε ο Μπλακ, ο οποίος, στην συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του.

«Ο σύλλογος ήταν φανταστικός. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Είχα τόσες καλές στιγμές στα αποδυτήρια. Πέρασα εξαιρετικά, είμαι πραγματικά ευγνώμων για όσα έζησα. Ελπίζω να καταλάβουν ότι η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη για την οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

Τέλος ο Αμερικανός μίλησε και για την εμπειρία του στην Euroleague:

«Είναι μία καταπληκτική λίγκα, ένα υπέροχο μέρος για να παίξεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μπορείς να δεις την Ευρώπη και τις μεγάλες πόλεις της. Ήμουν χαρούμενος που έπαιξα εκεί. Ξέρω ότι η Euroleague πρέπει να κάνει ακόμα μερικά βήματα, αλλά οι προοπτικές υπάρχουν».