Skip to main content

Σκόλα για παραμονή στην Ιταλία: «Θα ήταν ενδεχομένως η καλύτερη επιλογή»

Ο Λουίς Σκόλα αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο, με τον ίδιο, στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του, να ξεκαθαρίζει πως δεν θα αγωνιστεί και πάλι σε ομάδα της Euroleague.

Η αποχώρηση του από την Αρμάνι, πάντως, δεν σημαίνει απαραίτητα αποχώρηση του και από το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς, μία μέρα μετά το «διαζύγιο» με τους Μιλανέζους, η «Corriere della Sera», φιλοξενεί δηλώσεις του Σκόλα, ο οποίος υποστηρίζει πως προτεραιότητα του είναι η παραμονή στην χώρα. Είτε για να παίξει σε κάποια ομάδα, είτε για να κάνει διακοπές!

"Έχω μόνο δύο ταχύτητες. Το 100% και το 0%. Αν αντιληφθώ πως δεν μπορώ να δώσω το 100% κάπου, τότε θα σταματήσω αμέσως. Θα αποφασίσω τι θα κάνω τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, στο μυαλό μου είναι να μείνω (με την οικογένειά μου) στο Μιλάνο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, κι ύστερα θα αποφασίσουμε" ανέφερε αρχικά ο Σκόλα, ενώ σε ερώτηση αν θα ήθελε να ξαναπαίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο 40χρονος σέντερ απάντησε : "Θα ήταν ενδεχομένως η καλύτερη επιλογή. Για τη Βαρέζε; Δεν ξέρω".