Skip to main content

Γιανγκ: «Σέβομαι την απόφαση του ΝΒΑ αλλά… είχα τρελαθεί!»

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα επανεκκινήσει χωρίς τους Χοκς, καθώς η ομάδα της Ατλάντα δεν είναι μέσα στις 22 που θα βρεθούν στο Ορλάντο, κάτι το οποίο απογοήτευσε τον Τρε Γιανγκ.

«Είχα τρελαθεί. Ήμουν απελπισμένος. Προφανώς ήθελα να παίξω. Καταλαβαίνω τι έκανε το ΝΒΑ και σέβομαι την απόφαση τους. Αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί θέλω να παίξω», ήταν τα λόγια του αστέρα των «Γερακιων», που στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Τρώγομαι να παίξω. Ήθελα να παίξω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο καιρό να πιάσω μπάλα. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές να παίξω. Πέρασε πολύς καιρός, δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έχω να παίξω 3 μήνες.Δεν μπορούμε να περάσουμε 5 ή έξι μήνες χωρίς να δούμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθούμε να αλλάξουμε επίπεδο την επόμενη σεζόν»,

Τέλος, ο Γιανγκ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον μεγάλο Βινς Κάρτερ, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

«Έμαθα πολλά από τον Βινς. Είμαι χαρούμενος για τα όσα πέτυχε αυτά τα 22 χρόνια και δεν ξέρω αν κάποιος θα σπάσει αυτό το ρεκόρ».