Skip to main content

Κασπι: «Επιστρέφω τον Ιούλιο»

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση μετρά ο Όμρι Κάσπι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του σε  podcast γνωστής Ισραηλινής δημοσιογράφου.

Ο άσος της Μακάμπι απουσιάζει από τα γήπεδα από τον περασμένο Δεκέμβριο, λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως σύντομα θα είναι και πάλι ενεργός.

"Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να πάω στη Νέα Υόρκη και να χειρουργηθώ από έναν ειδικό γιατρό που ειδικευόταν στην δική μου πάθηση (σ.σ είχε πειραχθεί ένας σύνδεσμος στο αριστερό γόνατο).

Υποβλήθηκα σε μία περίπλοκη επέμβαση σε έναν σύνδεσμο, τόσο λόγω του χρόνου αποθεραπείας που χρειάζεται, όσο και λόγω του τρόπου ίασης. Ο γιατρός όμως έχει 95% επιτυχία στις εγχειρίσεις του, οπότε ελπίζω να είμαι από τις πετυχημένες περιπτώσεις του.

Στις 24 Ιουλίου θα κλείσω 6 μήνες από τότε που χειρουργήθηκα και θα μπορώ να προπονηθώ. Μέχρι τότε δεν επιτρέπεται ούτε να τρέξω ούτε να κάνω άλματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς μπάσκετ. Τόσο καιρό δουλεύω μόνο στο γυμναστήριο", υποστήριξε ο Κάσπι.