Skip to main content

Μακάμπι: «Αν η Euroleague επιστρέψει, δεν θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα»

Όπως στην περίπτωση της ACB, έτσι και σε αυτή της Winner League, η οποία επιστρέφει στην ενεργό δράση στις 20 Ιουνίου, οι ημερομηνίες  συμπίπτουν με αυτές της Euroleague, σε περίπτωση που η τελευταία αποφασίσει την επανέναρξη της.

Μάλιστα, η «ομάδα του λαού», με ανακοίνωση της τόνισε πως αν η Euroleague επιστρέψει, τότε η Μακάμπι δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας, με την τελική της απόφαση να γίνεται γνωστή μέχρι τις 25 Μαΐου.

"Μόλις μάθουμε τι θα συμβεί με τη EuroLeague, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Προτείναμε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγώνες με κοινό στις εξέδρες, αλλά δεν είδαμε ανταπόκριση. Επαναλαμβάνουμε, αν η EuroLeague επιστρέψει, η Μακάμπι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Πλέον αναμένουμε την επιστροφή των παικτών μας τις επόμενες ημέρες" αναφέρει το σχετικό κομμάτι της ανακοίνωσης της Μακάμπι.

Να θυμίσουμε πως δημοσιεύματα αναφέρουν πως αντίστοιχη θέση με της Μακάμπι αναμένεται να τηρήσει και η Μπαρτσελόνα, καθώς οι ημερομηνίες που έχει ανακοινώσει η Liga Endesa συμπίπτουν και αυτές με τις αντίστοιχες της Euroleague