Skip to main content

Χάκετ: «Στην ΤΣΣΚΑ έδειξα τι μπορώ να κάνω. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Ιτούδη»

Στο «QS» μίλησε ο Ντάνιελ Χάκετ, με τον Ιταλό άσο της ΤΣΣΚΑ να μιλά για την πορεία της ομάδας του μέχρι την διακοπή, τις ατομικές του επιδόσεις, αλλά και την εθνική Ιταλίας.

«Θα έβαζα στην ΤΣΣΚΑ 8,5. Χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες, που έπαιρναν μεγάλο χρόνο στο παρκέ, αλλά αντιδράσαμε καλά παρά τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα. Δεν ήμασταν τυχεροί, γιατί τη στιγμή της διακοπής αρχίζαμε να δείχνουμε έτοιμοι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας», ήταν η απάντηση του Χάκετ στο ερώτημα τι βαθμολογία θα έβαζε φέτος στην ομάδα του, ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Βρίσκομαι εκεί που ήθελα, τον Φεβρουάριο υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο κι αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και καλή συνεργασία με τον κόουτς Ιτούδη».

Τέλος, ο Χάκετ μίλησε και για το μέλλον του στην εθνική Ιταλίας: «Το σκέφτομαι. Ξέρουμε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά, οπότε ποιος ξέρει; Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά θα δούμε».